Dreamhost codes PickAndPick: Telekung kanak-kanak Saiz L
Selamat datang ke Pick And Pick.. Pick And Pick adalah sebuah blog untuk kaum ibu memilih barangan untuk anak-anak. Blog ini menyediakan kemudahan pembelian barangan melalui internet yang mudah dan selamat.

PEMBERITAHUAN

Diatas sebab-sebab yang tidak dapat di elakkan (kekangan masa, kerani pejabat pos cerewet), PICKANDPICK terpaksa menetapkan masa pengeposan kepada 2 kali seminggu mulai 1 Oktober 2010. Pengeposan akan dibuat pada hari ISNIN dan KHAMIS sahaja. Harap maklum

Saturday, September 4, 2010

Telekung kanak-kanak Saiz L

Berminat untuk membeli telekung untuk anak anda?
Pergi ke kedai2 tetapi mendapati telekung kanak-kanak amat mahal dan tidak berkualiti?
Jangan berlengah lagi.. beli je dengan pick and pick.
Pick and pick menawarkan telekung untuk kanak-kanak pada harga yang amat murah dan berkualiti.

Telekung kanak-kanak ini bersaiz L, selesa dipakai dan sesuai untuk anak2 berumur antara 6 -8 tahun.

Fabrik telekung ini ialah cotton putih lembut tidak licin dan panas.




Bahagian telekung mempunyai corak berwarna dan renda yang menarik. cantik kan?




Bahagian kain juga mempunyai corak dan renda yang sama. pair la .. so tak la tertukar dengan telekung yang lain nanti



Telekung ini di datangkan bersama dengan sebuah bag yang cantik, sesuai digunakan untuk mengisi telekung ini jika anak2 nak travel kemana2. tak payah la nak cari beg lain dah.





if you ll notice, corak pada telekung, kain dan beg adalah sama..

Telekung ni ada beberapa corak menarik untuk pilihan anda iaitu
pink
hijau
biru
kuning
merah

saiz L putih

Selain daripada telekung yang mempunyai corak berwarna, pick and pick juga ada menjual telekung berwarna putih.
Telekung ini sesuai digunakan oleh anak2 yang tidak mahukan corak2 berwarna pada telekung nya.

Cantik kan, putih bersih. renda kat bawah telekung tu pun berwarna putih.


Ni kain nya.. warna putih juga


Beg yang di datangkan sekali dengan telekung, ada corak kat tepi tu... gambar strawberry lagi.
Berminat? kalau berminat, ni nak cerita pasal harga. harga yang di tawarkan oleh pick and pick untuk telekung ni ialah RM 19.00 SAHAJA.
Manakala kos pos pula rm 6.00 untuk pos laju. Jika anda sanggup menunggu 3 atau 4 hari, boleh lah gunakan pos daftar iaitu RM 4.00.

Murah kan? mana nak dapat telekung bersaiz L ni pada harga yang pick and pick tawarkan. Dah la tak payah nak beratur kat kaunter, bayar parking tiket, bersesak2 kat kedai...
So, jika berminat, berhubung lah dengan pick and pick... sementara stok masih ada.
INFO
Harga : RM 19.00
Kos pos : RM 6 (pos laju)
RM 4 ( pos daftar)
Terima kasih

1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete