Dreamhost codes PickAndPick: Telekung Kanak-Kanak Saiz XL
Selamat datang ke Pick And Pick.. Pick And Pick adalah sebuah blog untuk kaum ibu memilih barangan untuk anak-anak. Blog ini menyediakan kemudahan pembelian barangan melalui internet yang mudah dan selamat.

PEMBERITAHUAN

Diatas sebab-sebab yang tidak dapat di elakkan (kekangan masa, kerani pejabat pos cerewet), PICKANDPICK terpaksa menetapkan masa pengeposan kepada 2 kali seminggu mulai 1 Oktober 2010. Pengeposan akan dibuat pada hari ISNIN dan KHAMIS sahaja. Harap maklum

Saturday, September 4, 2010

Telekung Kanak-Kanak Saiz XL

Salam..
Pick and pick dah beroperasi hampir 2 bulan. baru2 ni ada customer tanya, pick and pick takde jual telekung untuk anak2 yang besar sikit ke? so.. setelah kami survey2, dapat la telekung ni.
Hari ni pick and pick nak memperkenalkan 1 lagi telekung khas untuk anak2 yang berumur 10-12 tahun
Bersaiz XL, telekung ni diperbuat dari kain cotton tidak licin, sejuk dan selesa dipakai ketika menunaikan solat.



Ni telekung nya, cantik, ada renda dan corak. warna coraknya pun ada beberapa pilihan


Ni kainya. cukup labuh untuk anak2 berumur 10-12 tahun



Ni begnya, berbeza dengan telekung bersaiz M dan L, beg telekung ini berzip dan bercorak dan berenda. kiut sangat kalau tgk!..




Corak bahagian tepi beg.
Pilihan Warna

kaler pink



Telekungnya, notice corak tu warna pink kan..


ni kain nya..




ni pulak begnya.. berzip dan berisi dengan telekung. cantik dan mudah dibawa



Ni corak dan renda pada hujung telekung dan kain.



ni corak tepi beg, sama kan dengan yg di atas?
Selain daripada warna pink, terdapat juga telekung berwarna ungu, hijau, biru dan kuning. so.. anda mempunyai pilihan..
Harga? harga yang pick and pick tawarkan amatlah murah dan berbaloi. untuk telekung bersaiz XL, harga nya ialag R 22.00 sahaja. Kos pos pula rm 6 untuk pos laju dan rm 4 untuk pos daftar.
So.. kalau berminat, hubungi kami melalui email ataupun SMS segera. Sementara stok masih ada...
INFO
Harga : RM 22.00
Kos pos : RM 6.00 (pos laju)
RM4 (pos daftar)
Terima Kasih










1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete