Dreamhost codes PickAndPick: Telekung Kanak-Kanak Saiz M
Selamat datang ke Pick And Pick.. Pick And Pick adalah sebuah blog untuk kaum ibu memilih barangan untuk anak-anak. Blog ini menyediakan kemudahan pembelian barangan melalui internet yang mudah dan selamat.

PEMBERITAHUAN

Diatas sebab-sebab yang tidak dapat di elakkan (kekangan masa, kerani pejabat pos cerewet), PICKANDPICK terpaksa menetapkan masa pengeposan kepada 2 kali seminggu mulai 1 Oktober 2010. Pengeposan akan dibuat pada hari ISNIN dan KHAMIS sahaja. Harap maklum

Saturday, September 4, 2010

Telekung Kanak-Kanak Saiz M

Salam Semua,
Adalah anda inginkan anak anda belajar solat dari usia muda? Apa kata belikan anak anda telekung untuk beliau belajar solat?
Hari ini pick and pick ingin memperkenalkan telekung untuk kanak-kanak yang comel lagi amat berpatutan harganya.

Telekung ini diperbuat daripada Kain Cotton putih lembut yang tidak licin, amat sesuai dan selesa di pakai terutama untuk kanak-kanak

Telekung ini bersaiz M, amat sesuai untuk anak2 berumur antara 4 - 6 tahun


Cantik kan? ni la telekung tu, gambar ni menunjukkan telekungnya, kain dan juga beg untuk isi telekung tu.


Ni pulak beg nya, kat tepi beg ni ada corak2 dan warna mengikut corak pada renda telekung tu. So kalau ada 2 3 orang anak perempuan, boleh la beli berlainan warna, nanti tak la tertukar.

Telekung corak pink


Yang ni telekung yang berwarna pink@ merah jambu. Biasanya kanak-kanak perempuan amat berminat warna ni.. cntik kan?


Ni kain nya pulak, ada gak corak warna merah jambu tu.. sama ngan telekung dan begnya..


haa.. ni la gambar corak nya lepas di "zoom" kan, bawah corak tu ada renda lagi..



Ni beg dia, beg ni boleh digunakan untuk mengisi telekung ni supaya senang nak dibawa kemana2. kiut je nampak budak2 bawak beg ni...


Ni corak tepi beg warna pink. kalau anak-anak yang minat pink tu. mesti senyum meleret dapat telekung ni....


Telekung corak kale hijau

Ni telekung kale ijau, saiz sama ..M jugak. pick and pick bagi pilihan sebab tak semua anak2 minat kale pink kan.. ?


ni kain nya


corak pada telekung dan kain



ni beg nya, sama kan corak nya dengan kain tu... menarik kan...



beg nya berpenutup zap on..

Telekung kaler purple


Selain warna pink dan hijau, ada jugak warna purple. Cantik ni..


ni kain nya


Ni beg dengan corak ian.. same, lawa dan menarik.. kan?


Pilihan corak lain bagi saiz M
Ada anak2 tak suka kale di atas? takpe, ada banyak kale lagi untuk dipilih.. mcm kat bawah ni, ada 3 lagi kale yang cantik2, menarik dan kiut...



Warna biru

Warna oren


Warna pink (corak lain daripada yg diatas tu)

Berminat? kalau berminat.. harga telekung ni ialah rm 16.00. Jangan terkejut pulak, murah tuuu.. mana nak dapat telekung pada hrga ni skrg. Pick and pick kan kedai telekung termurah !


So.. apa lagi, ni la masanya nak grab telekung ni, sementara stok masih ada..



INFO :
HARGA: RM 16.00
Kos pos : RM 6 ( pos laju- hari ni pos esok insyaallah sampai)
RM 4 (pos daftar- 3 -4 hari baru sampai)


Kenapa membeli telekung di pick and pick : HARGA DIJAMIN LEBIH MURAH!!

Terima Kasih

1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete